Κίτσου Έλενα

Έλενα Κίτσου

Μουσικοπαιδαγωγός

Η Έλενα Κίτσου είναι Μουσικοπαιδαγωγός, απόφοιτος του Διετούς Επαγγελματικού Κύκλου Μουσικοκινητικής Αγωγής, συστήματος Orff, της σχολής Μωραϊτη και πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο παιδαγωγικό αυτό σύστημα στο Πανεπιστήμιο Mozarteum στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, παρακολουθώντας το International Summer Course “Music and Dance Education: Orff–Schulwerk”.

Έχει επίσης, κάνει σπουδές πιάνου, κλασικού τραγουδιού, (Γ.Σαμαρτζής), σύγχρονου χορού(Γ. Φιλιπποπούλου και Κέλλυ Ζαμπέλα), Αφρικανικών κρουστών, Body Percussion και BoomWhackers(Γ. Φασόλης, Simone Mongelli), λαϊκών εγχόρδων (Δ. Μικέλη). Συνεχίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων της στο διαρκώς εξελισσόμενο αντικείμενο της μουσικοκινητικής με ιδιαίτερη έμφαση, τα τελευταία έτη, στο αντικείμενο του Body Music και πιο πρόσφατα στο Tap dance.

Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησηςμε τη μουσικοκινητική αγωγή, έχοντας δουλέψει από το 1997 μέχρι και σήμερα ως μουσικοπαιδαγωγός σε νηπιαγωγεία, ωδεία και σχολές χορού. Έχει επίσης διδάξει Μουσικοκινητική Αγωγή σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ και διδάσκει Μουσική στην Πρωτοβάθμια Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Σελίδα facebook: https://www.facebook.com/Mousikokinitiki/

Scroll to Top