Blog Photo

Έναρξη Παιδικής Χορωδίας 2024 – 2025

 H πρώτη συνάντηση της παιδικής χορωδίας για το μουσικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα (και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα).

 Η συμμετοχή στη χορωδία είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να εκφραστούν μέσω του τραγουδιού και να βιώσουν τη μαγεία που ξεδιπλώνεται όταν οι φωνές ενώνονται αρμονικά σε ένα σύνολο.

 Το μάθημα της χορωδίας δίνει έμφαση στη φωνητική τεχνική, στη μουσικότητα και την καλλιτεχνική ερμηνεία αξιοποιώντας ένα ευρύ μουσικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαφορετικά είδη όπως η κλασική, η σύγχρονη και η παραδοσιακή μουσική και το musical.

 Μέσα από τις πρόβες της χορωδίας, τα παιδιά και οι έφηβοι μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά, αποκτούν αυτοπεποίθηση και μαθαίνουν να συνδυάζουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που υπερβαίνει το απλό άθροισμα των μερών του.

 Οι καθηγητές μας φροντίζουν όλα τα παιδιά στο μάθημα να νιώθουν άνετα προκειμένου να εκφραστούν και να καλλιεργήσουν ελεύθερα το ταλέντο τους.

 Για δήλωση συμμετοχής στο ανοιχτό μάθημα της Παρασκευής 4/10 και για πληροφορίες/εγγραφές επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ωδείου μας στο 210.98.49.161 (15:00-21:00) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας: https://thoukidideio.gr/contact/

Διεύθυνση χορωδίας: Νάνσυ Μοσχοπούλου

Scroll to Top