Σακελλαρίου Βιβή

Σακελλαρίου Βιβή

Γραμματειακή Υποστήριξη

 Η Βιβή (Παρασκευή) Σακελλαρίου είναι μια αφοσιωμένη παιδαγωγός με πάθος για τις τέχνες. Γεννημένη στην Πάτρα σπούδασε νηπιαγωγός στο πανεπιστήμιο της πόλης της, πριν αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του Ωδείου.

Με βαθιά αγάπη για τη μουσική και τον κινηματογράφο, η Βιβή είναι ενθουσιασμένη που είναι μέρος ενός ιδρύματος που προωθεί τις τέχνες και παρέχει εκπαίδευση και έμπνευση στους μαθητές του.

Σε ό,τι αφορά την αλληλεπίδραση με μαθητές και γονείς, είναι γνωστή για τη ζεστασιά, την εξυπηρετικότητα και τις δεξιότητές της στην επίλυση προβλημάτων. Είναι περήφανη που διασφαλίζει ότι το Ωδείο λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό. Η θετική στάση και το πνεύμα της Βιβής την κάνουν πολύτιμο μέλος της κοινότητας του Ωδείου.

Εκτός εργασίας, η Βιβή παραμένει κοντά στο χώρο των τεχνών (ως dj, bands marketing κ.α.), είναι ενεργό μέλος της τοπικής της κοινότητας και συμμετέχει σε διάφορα εθελοντικά προγράμματα. Πιστεύει στη σημασία της ανταπόδοσης και προσπαθεί να έχει θετικό αντίκτυπο όπου μπορεί.

Scroll to Top