Λυκούδης Γιώργος

Λυκούδης Γιώργος

Καθηγητής Τρομπέτας

 Ο Γιώργος Λυκούδης γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι κάτοχος πτυχίου κλασικής τρομπέτας (τάξη Ιωάννη Καραμπέτσου). Η ενασχόλησή του με την μουσική άρχισε από την ηλικία των 8 χρόνων με μαθήματα κλασικής κιθάρας και την συμμετοχή του στη παιδική χορωδία «Δ. Τυπάλδου». Ακολούθησε η φοίτησή του στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου και παράλληλα στο Ωδείο ‘Πολυφωνική Σχολή Μουσικής’, σπουδάζοντας Ηλεκτρική κιθάρα και Αρμονία της μουσικής (Σολφέζ Πιάνο Ιστορία Μουσικής) . Σπούδασε μηχανικός στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου(ΑΕΝ) και μετέπειτα εντάχθηκε ως μόνιμος υπαξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Παράλληλα με τις σπουδές του συνεργάστηκε με διάφορα μουσικά σχήματα ως κιθαρίστας. Το 2012 αρχίζει τις σπουδές του στην jazz τρομπέτα με το Στέλιο Χατζηκαλέα στο Ωδείο Τέχνης του Γ. Φακανά και τα επόμενα χρόνια μαθητεύει δίπλα στους Μ. Θεοδοσάκη και Δ. Παπαδόπουλο ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα Jazz αυτοσχεδιασμού με τους Θοδωρή Κότσιφα ,Γιάννη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Τσάκα.

Έχει συμμετάσχει σαν session/έκτακτος μουσικός σε διάφορα μουσικά σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής, φιλαρμονικές ορχήστρες, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Πειραϊκού Συνδέσμου, καθώς και σε ηχογραφήσεις, δισκογραφικές παραγωγές και μουσικά φεστιβάλ όπως ErtOpen, MadAwards, Μουσικό φεστιβάλ Άστρος Κυνουρίας κτλ.

Παράλληλα τον Οκτώβριο του 2014 δημιουργεί μαζί με τον Πάνο Καρτίμπελη τη μουσική σκηνή «ΣΠΙΤΙ Art Bar» που φιλοξενεί πληθώρα μουσικών σχημάτων jazz και flamenco, με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και δραστηριότητες σχετικές με τα εικαστικά και την λογοτεχνία.

Scroll to Top